fbpx

€ 150 per maand

Starter

Online bereik voor jouw zaak.

0
Account
0
posts
0 %
jouw look

Sociale media is een uitstekende manier om te communiceren met jouw klanten. Je toont wie je bent en waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Met 1 post per week kunnen we reeds een mooi beeld scheppen over jou en jouw zaak. 

 

Het starter-pakket is de ideale oplossing voor iedereen die wenst te starten met sociale media. Je krijgt er voeling mee, je maakt kennis met jouw volgers en ziet welke content het beste aanslaat. Bij onze persoonlijke kennismaking helpen we jou met een rode draad te creëren zodat de authenticiteit goed overkomt en je een uniek karakter creëert online.

 

Ervaar de kracht van een groter bereik en creëer een band met jouw klanten.

photo-1525900907992-84464c86d6b4.jpeg
photo-1509395176047-4a66953fd231.jpeg
Hoe gaat het in zijn werk

Starter pakket

Hoe gaan we concreet te werk?

1. Look & Feel

We komen persoonlijk langs en overlopen samen de huisstijl en de rode draad die je wenst te communiceren via sociale media.

2. Contentplan

Je stuurt ons het beeldmateriaal door en wij maken hier aantrekkelijke publicaties van. We publiceren de posts op het tijdstip dat jouw volgers het meeste online zijn.

Optioneel

Had je graag ook mooie beelden laten trekken? Dat kan zeker, voor €450 organiseren we een fotoshoot. We zorgen dat we voldoende beeldmateriaal hebben voor de komende 6 maanden. Zo hoef je aan niets meer te denken.

Samenvatting

Waar wacht je nog op?

Waar wacht je nog op?

Samen starten we aan jouw online verhaal

Samen starten we aan jouw online verhaal

Plaats jouw zaak online en bereik meer klanten!

Leuk!

We kunnen niet wachten om van start te gaan. Bevestig je even welke formule je graag had gewenst? Dan contacteren we jou eerstdaags voor een afspraak.