fbpx

€ 450 per maand

Pro

Een ware boost voor jouw zaak.

0
Accounts
0
posts
0 %
jouw look

Het Pro-pakket gaat verder. Het is meer dan jouw zaak online weergeven. Het gaat om de consistente band met jouw klanten. Je neemt ze mee in het reilen en zeilen van jouw zaak. Dankzij de ‘blikken achter de schermen’ hebben jouw klanten het gevoel dat ze jou kennen. Door meermaals per week te publiceren creëer je een band met jouw klanten en zorg je ervoor dat nieuwe klanten je ook snel zullen terugvinden.

Het pro-pakket is de ideale oplossing voor iedereen die sociale media als extra verkoopkanaal wilt. Dankzij 2 publicaties per week creëer je een consistente aanpak waardoor jouw zaak meer zichtbaarheid zal verkrijgen.

 

Plaats producten en medewerkers in de kijker. Toon hoe je jouw zaak leidt en welke oplossingen je hebt voor jouw volgers. Dankzij de 2 kanalen kan je ook meerdere klantgroepen bereiken.

 

Bij onze persoonlijke kennismaking leggen we je uit welke kanalen het beste zouden zijn voor jouw bedrijf en waarom. We helpen je met een rode draad te creëren zodat de authenticiteit goed overkomt en je een uniek karakter creëert online. We leggen je de regel van 3 uit en bespreken hoe we dit zullen aanpakken voor jouw zaak.

photo-1525900907992-84464c86d6b4.jpeg
photo-1509395176047-4a66953fd231.jpeg
Hoe gaat het in zijn werk

Pro pakket

Hoe gaan we concreet te werk?

1. Look & Feel

We komen persoonlijk langs en overlopen samen de huisstijl, de rode draad en de regel van 3 voor jouw zaak.

2. Fotoshoot

We spreken een datum af waarop we beelden komen trekken voor sociale media. We zorgen dat deze in lijn liggen met de rode draad en dat er voldoende variatie is om het contentplan zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Vervolgens bewerken we de beelden in een unieke filter die we voor jouw zaak opmaken. We komen tweemaal per jaar langs om nieuwe beelden te trekken.

3. Contentplan

We maken een contentplan op voor de komende 3 maanden volledig volgens jouw huisstijl. Je controleert dit, na eventuele aanpassingen stuur je de goedkeuring via mail en wij plannen de content in zodat alles automatisch gepubliceerd wordt. 

Samenvatting

Waar wacht je nog op?

Waar wacht je nog op?

Samen starten we aan jouw online verhaal

Verkoop meer dankzij de kracht van sociale media!

Leuk!

We kunnen niet wachten om van start te gaan. Bevestig je even welke formule je graag had gewenst? Dan contacteren we jou eerstdaags voor een afspraak.