fbpx

€ 850 per maand

Expert

Social media als extra medewerker.

0
Accounts
0
posts
0 %
jouw look

Door sociale media volledig in te schakelen en om de 2 dagen te communiceren met jouw volgers creëer je niet alleen een extra communicatiekanaal, je geeft hen ook de kans om makkelijk met jou in contact te komen. Bereik meer mensen, genereer meer verkoop en vergroot jouw customer support. 

Het expert-pakket is de A-Z oplossing. Van contentcreatie tot het beantwoorden van berichten. We zorgen dat jouw kanaal interactie heeft met de juiste peers binnen de sector. We kijken samen hoe we jouw producten het beste kunnen promoten en dankzij de creatie van authentieke content creëren we een community rond jouw merk/bedrijf. We starten met 3 publicaties per week en bekijken wat jouw volgers het meeste interesseert. Op basis daarvan kunnen we de content blijven aanpassen en optimaliseren.

pexels-vlada-karpovich-4050303
photo-1509395176047-4a66953fd231.jpeg
Hoe gaat het in zijn werk

Expert pakket

Hoe gaan we concreet te werk?

1. Look & Feel

We komen persoonlijk langs en overlopen samen de huisstijl, de rode draad, de meest gestelde vragen + antwoorden, we bekijken de regel van 3 en brainstormen over de content.

2. Contentcreatie

We komen 1 keer per kwartaal langs om content te creëren.

3. Contentplan

We stellen een maandelijks contentplan op zodat we steeds kort op de bal kunnen spelen.

4. Onderhoud

We controleren jouw pagina’s dagelijks en antwoorden op binnenkomende vragen. Zo ben je gerust dat jouw klanten steeds een antwoord krijgen terwijl jij bezig bent met wat je het liefste doet: jouw zaak leiden.

5. Analyse

Per kwartaal maken we een analyse van de resultaten. Je ontvangt een rapport en kan zo de vooruitgang zien.

Samenvatting

Waar wacht je nog op?

Waar wacht je nog op?

De full-service oplossing voor jouw zaak

Top op mind worden bij jouw doelgroep, dat doe je zo!

Leuk!

We kunnen niet wachten om van start te gaan. Bevestig je even welke formule je graag had gewenst? Dan contacteren we jou eerstdaags voor een afspraak.